2018. okt 25.

Okosóra, ugyanmár! Ettől sokkal menőbb leszel!

írta: KontentBroker
Okosóra, ugyanmár! Ettől sokkal menőbb leszel!

Ma már a kezünkre aggathatunk különböző vagány, hasznos és pofás okos-órákat, amikkel az alvás-mozgás-életfunkció-szokásunkra emlékeztetnek, ami befolyásolja szokásainkat és hat ránk valahogyan vagy nem.
Személy szerint csak vagánykodásnak tartom és egyel több dolog, amivel el tudjuk kápráztatni a haverokat. VAGY, beszerezzük ezt a videón látható kis "eszközt" és garantált a pofalecsattanás. Kezdhettem volna a gyerekes verzióval megközelítve is, hogy "dehátezmár" a DragonBall óta létezik - , amely bizonyos korosztálynak mosolyt csalna az arcára a rajzfilm emlék, másoknak csak szimplán gyenge poénnak hat úgy demonstrálni egy - többnyire - bűvészek, illuzionisták számára kitalált kütyüt, mint a Pyro Mini-t. Ráadásul, ezzel eljutottunk oda, hogy már nincs otthon cirkusz, még ki se kell mozdulni a tüzijátékért, mert már csuklóból megy az nekünk.

A működése egyszerű. Azon túl, hogy ez is egy USB-n keresztül tölthető, valójában a működési mechanizmusa arról szól, hogy egyfajta nitrocellulóz papírt lő ki és az egész milliszekundumok alatt úgy ég el, hogy közben hamut se hagy maga után. Maga az eljárás már ismert, egész komoly kémiaórát tartanak itt nekünk, viszont csuklóra rögzítve azért sokkal menőbb, nemde?

Innen megrendelhető a cucc, bár egyelőre azt mondják, nincs jelenleg raktárkészleten, viszont a 149 dolláros ára legalább elég beszédes, hogy akarunk-e egyet avagy meghagyjuk ezt a játékot a "felnőtteknek".

Szólj hozzá