2020. már 17.

Qjob.hu intro

írta: KontentBroker
Qjob.hu intro

home-logo.png

Szakemberkereső Startup. Új, innovatív megoldással a jövőbe mutatóan. HOME-OFFICE megoldásokkal egybekötött Online és Offline munkák gyűjtőhelye.

  • MIÉRT JÖTT LÉTRE QJOB.HU?
    A mai online világban szinte bármit, bárkit el lehet érni. Kivéve a jó mesterembereket, hozzáértőket és szakembereket a legnehezebb megtalálni ugye? Csak néhány általános, ugyanakkor annál bosszantóbb dolgot megemlítve. Csöpög a vízcsap, rossz a kazán, ki kéne festeni a lakást, de nincsen rá idő, az ismerős se ér rá, a másik ajánláson keresztül kapott telefont pedig senki se veszi fel és a többi. Általában ezek a gondok, Murphy-törvényként élnek és hétvégén jutnak az eszünkbe vagy akkor merülnek fel, akkor találnak meg minket. Ilyenkor az ember gyorsan elkezdi a telefonjában böngészni az addig el nem felejtett neveket, hogy vajon ki tudja megoldani azonnal „SOS” a problémát. Vagy, régimódi módszer, ami ugyan működik még a mai napig, különböző nyomtatott szórólapokon az apróbetűs hirdetéseket kezdjük el böngészni, reménykedve abban, hogy estig megoldódik, például a fűtésrendszer sorsa. Szerencsés esetben 2-3 óra alatt, más esetben várhatunk tovább. Itt jön képbe a Qjob.hu.
  • MIRŐL SZÓL A QJOB.HU?
    Egyszerűen fogalmazva. Szakembergyűjtő. Kereslet-kínálat találkozásának azon színtere, ami a modern innovatív szolgáltatásokat nyújtó világban, szinte elengedhetetlen kelléke lesz a mindennapjainknak. Mondhatnánk ezt a sokszor, klisé jellegű fogalommal leírva, amely úgy hangzik, „Nyugaton már megoldották”, ami bizonyos szempontból még igaz is, hiszen USA-ban és már az EU-ban is dinamikusan fejlődnek ezek a lehetőségek, viszont ne szaladjunk előre ennyire. A szolgáltatást két részre kell bontani. Képzeljük el, ha valami elromlik otthon és össze-vissza kapkodva keresgélünk, telefonálunk, egyáltalán ki az, aki ért hozzá, hanem egyszerűen csak megnézzük ki foglalkozik az adott témával, felhívjuk, megbeszéljük a részleteket és pár órán belül mindenki elégedett. Ugyanez fordítva is. Nem kell százféle módon hirdetnie magát annak, aki jó abban, amit csinál. Néha jól jönne a plusz kereseti lehetőség is egyben, illetve, ami óriási előny, hogy nem neki kell a marketingeszközök tárházából kiválogatnia, miként tudná megszólítani potenciálisan új ügyfeleit frissen induló vállalkozásához. Ezen az oldalon, pár perces regisztráció után nyitott ajtókon kopoghat. Ezzel időt, energiát megspórolva hatékonyabb tudja vállalkozását feltenni a térképre és a konkurencia is nehezebben fogja megtalálni is, hiszen itt a visszajelzések sokkal beszédesebbek lesznek néhány hét vagy hónap elteltével, mint a legütősebb reklámanyag.
  • HOGYAN MŰKÖDIK?
    Több oldalról kell megközelíteni. Az egyik, hogy a rendszer attól lesz kölcsönösen bizalomgerjesztő, ha mindenkiről lehet tudni, miként dolgozik vagy milyen feladatokat hogyan vár el. Tehát, feladatot kínálunk szakembereknek – bővebben itt olvashatsz, annak egyszeri, eseti vagy rendszeres előfizetéssel tudjuk biztosítani a lehetőséget, hogy megismerjék munkáját, szolgáltatását és egyben a későbbiekben pénzt is tudjon keresni azzal, amivel foglalkozik.
    A másik része a történetnek pedig ennél is egyszerűbb. Azon látogatók, akik problémára, feladatra keresnek megoldást, nekik egy ellenőrzött adatokból álló listán keresztül van lehetőségük áttekinteni, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni. Emellett pedig egy verdikt rendszer is működik, tehát, akinek jó híre van, azt innentől már nem csak a szomszéd, ismerős fogja ajánlani, hiszen látszódni fog.
    Gyakorlatilag a feladatonkénti párszáz vagy pár ezer forint szolgáltatási díjon felül, amely lehet
    eseti/havi és korlátlan is, nincsen egyéb felszámított díj. Aki pedig a szakemberek között szeretne
    böngészni, nekik természetesen ingyenes az egész rendszer működése.
    Aki feladatot szeretne létrehozni, a weboldal sajátosan könnyen kezelhető jellegéből adódóan, a
    felső soron található gombra kell kattintania.
  • MI AZ ELŐNYE?
    A legnagyobb előnye kereslet-kínálat összehozásának azon módja, amikor nem kell senkinek se gondolkozni a megbízhatóságon és az elérhetőségen, illetve az legfontosabb információn, az áron sem. Ez mindkét felet oly módon védi, amely a későbbi félreértéseket úgy előzi meg, hogy közben össze is hozza őket.
  • KIK ÉS HOGYAN HASZNÁLHATJÁK?
    Bárki, bármikor. Ahogyan az oldal működéséből is kifejezetten jól látható, aki pénzt szeretne keresni,
    annak a feladatok között kell böngésznie vagy pedig, aki olyan munkát szeretne elvégeztetni, amihez
    vagy kompetenciái vagy ideje nincs. Ennyire egyszerű.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  •  HOGYAN LEHETEK SZAKEMBER AZ OLDALON?
    Az alábbi linken lépésről lépésre megkapod azokat a válaszokat, amelyekre szükséged lehet.
  • MILYEN FORMÁBAN KAPOM MEG AZ ELVÉGZETT FELADATÉRT A PÉNZT?
    Ezen a forráson keresztül részleteiben le vannak írva a válaszok. Annyit mindenképpen jó tudni, hogy
    a feladat elvégzése után a díj a szakember számlájára kerül a megbeszélt összeg, fordított esetben
    visszavándorol a pénz az eredeti helyre. A szakember kiválasztását követően a pénz a bankszámládon
    zárolásra kerül, és a feladat lezárásáig egy speciális számlán várakozik. A feladat elvégzésének
    visszaigazolását követően, a megbízási díj, a megrendelő fizetési rendszeren belül vezetett
    pénztárcájába kerül. Amennyiben nem lett visszaigazolva - úgy a pénz visszakerül a megrendelőhöz.
  • ELŐFIZETÉSI DÍJAKRÓL MIT ÉRDEMES TUDNI?
    Nagyon fontos kérdés és ezért olyan kiemelkedő ingyenes próbaidőszakra vonatkozó lehetőséget is
    adunk ügyfeleink részére, amelyet érdemes kipróbálni.
    Amennyiben hasznosnak, jól működőnek
    bizonyul szolgáltatásunk, van lehetőség további
    30-60-90 napos előfizetésekre,
    melyekről ezen a linken lehet tájékozódni.

 

A cikket a Qjob.hu támogatta és ezek mellett még, amiatt került megjelenítésre is, mert a jelenlegi közhangulatot és munkaerőpiaci helyzetet erősen befolyásoló COVID-19, új irányokat és gondolkodást kell, hogy elindítson bennünk.

Amennyiben szeretnél Te is további együttműködést cikkírás tekintetében, a Facebook oldalon el lehet érni.

 Tudod, ha tetszett a cikk..

Szólj hozzá